הזמנת לקבלת הצעות לביצוע גינה קהילתית בכפר אעבלין

מועצה מקומית אעבלין

מכרז פומבי 06.2019

הזמנת לקבלת הצעות לביצוע גינה קהילתית בכפר אעבלין

1. מועצה מקומית אעבלין מכריזה בזאת על קבלת הצעות מקבלנים ,במעטפה סגורה, לביצוע עבודות גינה קהילתית בכפר אעבלין    .

2. את מסמכי המכרז ניתן לרכוש מלשכת מזכיר  המועצה בשעות העבודה הרגילות טל  04-9866594 תמורת  1,000 ₪ , אשר  לא יוחזרו בכלל אם זכה הקבלן ובאם לא.
3. רשאים להשתתף במכרז קבלנים רשומים – סמל 200 סיווג כספי ג"-1  בעלי ניסיון, העונים על הכישורים כמפורט במסמכי המכרז .
4 סיור מציעים לצורכי הבהרות יתקיים ביום שלישי  ה 03.09.19  בשעה 10:00 במשרדי המועצה. ההשתתפות בסיור הקבלנים הינה חובה ומהווה תנאי מוקדם להגשת הצעה למכרז
5 היום האחרון להגשת ההצעות הינו יום שני   בתאריך 10.09.2019  בשעה 12:00   מסירה אישית לתיבת המכרזים במעטפה סגורה שירשם עליה מכרז מס' 06.2019

את ההצעות המפורטת יש להגיש לתיבת המכרזים במשרדי מועצה מקומית אעבלין

6 שאלות ובירורים יש להעביר לא יאוחר מיום 05.09.2019  בדואר אלקטרוני במסמך וורד לכתובת המייל: office@lygm.co.il

7. המועצה וועדת המכרזים רשאית לקחת בחשבון את היכולת הכספית של מגיש ההצעה, ניסיונו בעבודות קודמות ומומחיותו המקצועית בעבודות דומות. כולל עמידתו בלוח הזמנים.
8. המועצה לא מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר ו/או כל הצעה אחרת, כמו כן המועצה שומרת לעצמה הזכות לבטל המכרז בכללותו או כל חלק ממנו. ולא תהיה לקבלן הזכות לתבוע או לקבל כל פיצויים כתוצאה מכך.

מר' מאמון שיך אחמד

ראש המועצה